Vacatures

Ons oogcentrum en team

Als team streven wij ernaar dat jij vol vertrouwen de zorg voor je ogen in de handen van onze betrokken oogspecialisten kan leggen. Wij bundelen onze expertise en ervaring om onze patiënten elke dag te laten genieten van het best mogelijke zicht.

 

team
Persoonlijke
aanpak
oogzorg
Hoogkwalitatieve
oogzorg
netwerk
Complementair
team voor elke
oogaandoening
Laser
Geavanceerde
apparatuur en
medische
infrastructuur
makkelijk-bereikbaar
Makkelijk bereikbaar
met voldoende
parkeergelegenheid

Persoonlijke, betrokken aanpak

Bij ons staan onze patiënten steeds voorop. Doorheen je behandeling staan wij van begin tot einde aan je zijde. We geloven dat ieders zicht uniek is en zo behandelen we jou ook op de voor jou meest gepaste wijze. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak kunnen we jou laten genieten van een zo goed mogelijk zicht.

Hoogkwalitatieve oogzorg

Jouw ogen zijn onze grootste zorg. Daarom doen wij zeer uitgebreide oogonderzoeken met de nieuwste, geavanceerde apparatuur en gebruiken wij de meest recent bewezen behandelmethodes en technologieën. Bovendien scholen onze oogartsen zich continu bij en nemen we deel aan nationale en internationale opleidingen en congressen om elke patiënt de meest recente behandeling te kunnen bieden.

Ervaren, gedreven team voor elke oogaandoening

Bij ons krijgt elk paar ogen onze volledige aandacht. Ons team bestaat uit 4 oogartsen, waarbij elke arts gespecialiseerd is in een specifiek domein van de oogheelkunde. Op deze manier combineren we verschillende invalshoeken en specialisaties om jou de beste oogzorg te bieden. Samen met onze optometriste, 3 verpleegkundigen en 4 onthaalmedewerkers waarderen we het vertrouwen dat je in ons stelt. Elke glimlach, elke succesvolle behandeling en elke tevreden blik herinnert ons eraan waarom we graag doen wat we doen.

Geavanceerde apparatuur en medische infrastructuur

Wij hebben 5 consultatieruimtes en 3 technische ruimtes speciaal voor oogonderzoeken, alsook een eigen gecertificeerde operatieruimte. Binnen ons oogcentrum beschikken wij over alle belangrijke meettoestellen voor een gedetailleerd oogonderzoek. We blijven investeren in de nieuwste apparatuur om jou kwalitatieve onderzoeken en precisiebehandelingen te bieden.

Makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

Oogcentrum Brugge is zeer makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je vindt ons net buiten het centrum van Brugge op de Maalse Steenweg 347 in Brugge – St.Kruis. We hebben een ruime parking aan het oogcentrum.
In de nabijheid van het oogcentrum is een bushalte en stopt Lijn 3 of Lijn 50 van aan het station, alsook Lijn 50 als je de bus neemt vanuit de richting van Eeklo/Maldegem/Sijsele.

Ons team staat voor je klaar!

Onze oogartsen

Dr. Bernard Heintz

Cataract- en refractieve chirurgie, heelkunde van het voorste oogsegment

Dr. Caroline Vanmaele
Algemene oogheelkunde, glaucoom, ooglidcorrecties

Dr. Carin Bonte

Algemene oogheelkunde, medische retina, ooglidcorrecties

Dr. Dorothée Scheers

Cataractchirurgie, ooglid- en traanwegchirurgie en oogkaschirurgie

Onze medewerkers

Ana Maria Cardoso

Optometriste

Caroline Roeges

Verpleegkundige

Liesbeth Corvelyn

Verpleegkundige

Yasmine Aerts

Verpleegkundige

Nathalie Denduyver

Medisch secretaresse 

Valerie Gillegot

Medisch secretaresse 

Evelyne Verslype

Medisch secretaresse 

Alyssa Lowyck

Medisch secretaresse 

VERSTERK ONS TEAM

Wil je deel uitmaken van ons dynamische team, waar de patiënt altijd centraal staat?
Ontdek onze vacatures of stuur spontaan je CV en bouw mee aan de toekomst van de oogheelkunde.

Deel van een uitgebreid netwerk van oogspecialisten in België

Wij maken deel uit van het oogartsennetwerk Signifeye. Dankzij deze samenwerking met oogartsen van andere oogpraktijken kunnen wij, indien nodig, jouw specifieke case bespreken met andere oogspecialisten. Als deel van Signifeye hebben wij bovendien ook toegang tot de meest recente apparatuur en delen we kennis en ervaring over praktijkgrenzen heen. Dit is jouw garantie dat we je steeds de best mogelijke oogzorg bieden.